5th avenue hasselt         

Meer resultaten voor 5th avenue hasselt

hasselt - Duitse topkwaliteit, made in Belgium!
De hoogwaardige kwaliteit is een gevolg van onze doorgedreven vakkennis, het gebruik van enkel de beste basismaterialen en uiteraard de troeven van aluminium: een duurzaam en licht, maar sterk metaal dat nooit barst. Ons aanbod in aluminium wordt vervaardigd door Aluprof welke één van de marktleiders in Europa is.
5TH AVENUE HASSELT.
Tel: 32 011 75 34 35. U kan er niet naast kijken. Rechts onder aan de trap., vóór u Kinepolis Hasselt betreedt, vindt u 5th" avenue. Een trendy ingerichte brasserie restaurant en loungezaak. Patrick en Yassina zullen u hier met de beste zorgen omringen.
geld
Inbreker verminkt met bijtend product Hasselt Het Belang van Limburg.
Hasselt De eigenaars van restaurant 5th Avenue, een zaak naast de Kinepolis in Hasselt, en twee van hun kelners zitten in de cel. Na een zware inbraak in de zaak, herkende een kelner een van de drie daders op de camerabeelden.
Sea
Ze" dreigden hem in brand te steken" Hasselt Regio HLN.
Foto Jerome Gielkens 5th Avenue, naast de Kinepolis in Hasselt. Hasselt De correctionele rechtbank behandelt op 8 mei het dossier van de Hasseltse horecazaak 5th Avenue. In september 2012 maakten de uitbaters jacht op een inbreker die er enkele dagen voordien vandoor ging met een kluis met 60.000 euro in.
student aan huis belgie
Voorwaardelijke straf voor bazen 5th Avenue na strafexpeditie Hasselt Regio HLN.
Foto Photonews Patrick V, de uitbater van de Hasseltse horecazaak 5th Avenue. Hasselt De twee uitbaters van de Hasseltse horecazaak 5th Avenue krijgen voorwaardelijke celstraffen van zeven en twintig maanden voor de strafexpeditie op de 21-jarige inbreker Wesley B. De jongeman ging ervandoor met hun kluis, waarin 60.000 euro stak.De twintiger en zijn kompaan kregen vijftien maanden effectieve celstraf, maar gaan in beroep.
luchtgommen
5th Avenue Hasselt Lekker Happen.
Klik om op Google te delen Opent in een nieuw venster. Klik om te delen op Pocket Opent in een nieuw venster. Vind ik leuk.: Geplaatst in: Limburg B Getagd: 5th, 5th Avenue, avenue, bioscoop, eetblog, hasselt, kookblog, lekker happen, lounge, restaurant.
Eigenaar restaurant 5th Avenue op vrije voeten na vergelding. Hasselt Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Eigenaar restaurant 5th Avenue op vrije voeten na vergeldingsactie op inbreker. 02/01/2013 om 2345: door mtm Bron: belga Print Corrigeer. HASSELT De eigenaar van het restaurant 5th Avenue langs Kinepolis in Hasselt is weer op vrije voeten.
5th Avenue Brasseries Via Media 1, Hasselt, Limburg Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Via Media 1, 3500 Hasselt. Via Media 1. Telefoonnummer 011 75 34 35. Stuur naar je smartphone. Restaurants Brasseries Uitgaansleven Bars Loungebars. Saaie zalmsalade door Ellen S. 5th Avenue terras door Sam M.
5th Avenue, Hasselt Tel: 011753. Restaurants goudengids.be.
Een recensie schrijven? Via Media 1, 3500 Hasselt. 011 75 34 35. 011 75 34 45. 15 mei 2012. Fijne zaak om iets te gaan drinken voor of na een bezoekje aan de bioscoop. Het eten is lekker, maar wel prijzig voor wat je krijgt. Wel spijtig dat, als je alleen iets gaat drinken, je aan de toog of de hoge tafels moet gaan zitten. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 12 maart 2010. Deze zaak bevindt zich onder het cinemacomplex. Enkele maanden geleden zijn we hier voor t eerst iets komen drinken, toen we nog wat te vroeg waren voor de film. 5th Avenue is in principe een mix van loungebar, restaurant en brasserie.
5TH AVENUE HASSELT.
Tel: 32 011 75 34 35. U kan er niet naast kijken. Rechts onder aan de trap., vóór u Kinepolis Hasselt betreedt, vindt u 5th" avenue. Een trendy ingerichte brasserie restaurant en loungezaak. Patrick en Yassina zullen u hier met de beste zorgen omringen.
Fifth Avenue Restaurant Brasserie Hasselt Horeca België.
Voor een kleine hap, een korte lunch, maar ook voor een uitgebreide maaltijd in een gezellige sfeer. U kan er niet naast kijken. Rechts onder aan de trap, vóór u Kinepolis Hasselt betreedt, vindt u 5th" avenue. Een trendy ingerichte brasserie meer lezen.
Openingsuren 5th Avenue Restaurant Kinepolis in Hasselt.
5th Avenue Restaurant Kinepolis. 5th Avenue Restaurant Kinepolis is vandaag open tot 0000. maandag 27 augustus. dinsdag 28 augustus. woensdag 29 augustus. donderdag 30 augustus. vrijdag 31 augustus. zaterdag 1 september. zondag 2 september. Info laatst gecontroleerd op 15 maart 2013. Info niet correct? Laat het ons weten! Via Media 1, 3500 Hasselt.
5th Avenue, Hasselt PocketResto.
op 1.5 Km van 5th Avenue. Restaurant Pizza Pasta e Basta, Hasselt. op 1.7 Km van 5th Avenue. Restaurant Theatercafé, Hasselt. op 1.9 Km van 5th Avenue. Restaurant Viale Verde, Hasselt. op 1.9 Km van 5th Avenue. Restaurant De Geletterde Mens, Hasselt.

Contacteer ons