brildragers         

Resultaten voor brildragers

Brildragers zijn misschien écht slimmer Wetenschap Wetenschap Planeet HLN.
Volgens de onderzoekers hadden de mensen die intelligenter waren, dertig procent meer kans om genen te hebben die erop zouden kunnen wijzen dat ze een bril of lenzen nodig zouden hebben. Of de resultaten van de studie serieus te nemen zijn, valt te bediscussiëren, maar wat wél al talloze malen bewezen is, is dat mensen vaak dénken dat brildragers intelligenter zijn dan ze eigenlijk zijn.
kelderdichting
Deze briljante beautyhack is ideaal voor brildragers Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Likeability of 5. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. V
Dan is de kans groot dat-ie regelmatig van je neus schuift én dat-ie foundation afgeeft op het montuur. Met deze handige tip is dat vanaf nu verleden tijd. Op Reddit word een hele thread gewijd aan de problemen die brildragers hebben, wat opmaken betreft.
lening
Make-up voor brildragers.
Make-up voor brildragers. 04.02.2017 Geschreven door Nanja Massy. Soms vind ik het echt jammer dat ik geen bril hoef te dragen als ik al die prachtige monturen en kleuren zie. Een bril wordt op die manier een onderdeel van je outfit en maakt je look echt af.
brilmonturen
Misschien zijn brildragers echt slimmer De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. n
Misschien zijn brildragers echt slimmer. Het is niet zomaar een cliché: volgens een studie van de universiteit van Edinburgh hebben intelligente mensen 30% meer kans op genen die verband houden met slechtziendheid. Goed nieuws voor brildragers: de kans is groot dat u slimmer bent dan gemiddeld.
EPC
Brildragers zijn misschien écht slimmer wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Of de resultaten van de studie serieus te nemen zijn, valt te bediscussiëren, maar wat wél al talloze malen bewezen is, is dat mensen vaak dénken dat brildragers intelligenter zijn dan ze eigenlijk zijn. Brildragers worden gezien als slimmer, eerlijker, meer hardwerkend en betrouwbaarder.
Make-up tips voor brildragers Girlscene.
Een lichte glans gaat nog wel, maar chunky glitter of shimmer wat bijna metallic lijkt is helaas niet voor brildragers weggelegd. Wenkbrauwen zijn over het algemeen al een belangrijk onderdeel van het gezicht, maar voor brildragers is het misschien zelfs nog belangrijker.
7 slimme make-up tips voor brildragers Gazet van Antwerpen.
7 slimme make-up tips voor brildragers. 08/11/2017 om 0708: door cityfashion. Vlekkeloze make-up en brilmonturen zijn niet altijd de beste vrienden. Van de juiste kleur oogschaduw tot opvallende lippen, gelukkig bestaan er een paar make-up hacks die je daarbij kunnen helpen. Brildragers opgelet: deze slimme make-up tips moet je proberen!
Brildragers zijn echt slimmer Wel.nl.
Brildragers zijn echt slimmer. Door Gerard Driehuis 30 mei, 2018 // 605.: Tweet Share Share. Mensen met een bril of lenzen een echte, niet een leesbril zijn gemiddeld slimmer dan gemiddeld. De University of Edinburgh onderzocht de DNA-gegevens van 44.480 mensen van wie de intelligentie bepaald was.

Contacteer ons