doos maken         

Meer resultaten voor doos maken

Een kartonnen doos maken wikiHow.
Als je een rechthoekige doos in plaats van een vierkant doos wilt meet je delen af met twee verschillende maten. Om bijvoorbeeld een doos van 10 bij 5 centimeter te maken, deel je het karton op in een stuk van 10 centimeter, een stuk van 5 centimeter, een stuk van 10 centimeter en nog eens stuk van 5 centimeter.
fortis
Ronde doos met deksel maken Hobby.blogo.nl.
3 maken voor een ronde doos. De deksel zal je dus iets groter moeten maken, zodat die er om de doos past. Je print kopieert het ontwerp van de doos op papier en neemt dit patroon over op goede kwaliteit karton, dat enigszins gebogen kan worden tot een ronde doos.
WC ontstoppen
Een overslagdoos maken Creatief boekbinden.
Een overslagdoos is samengesteld uit drie belangrijke delen: een kleine helft om het boek in te leggen, een grotere helft die over de kleinere sluit en een verbinding tussen de twee helften scharnierend gedeelte. Het is belangrijk om je doos in de juiste volgorde te maken, omdat elk stuk gemeten wordt aan de hand van het vorige deel.
autisme
Dozen op Maat laten maken Doosopmaat.be.
Geef uw maten altijd op in millimeters, dan is er geen verwarring en maken wij snel de doos die u wilt hebben. Heeft u voor uw product een bijzondere doos nodig, met afwijkende vormen of extra versteviging? Ook dit is bij Doosopmaat.be mogelijk.
284 beste afbeeldingen van doosjes om zelf te maken Dozen, Kartonnen doos en Afdrukbaarheden.
Hoe kun je zelf een doos maken? Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Hoe kun je zelf een doos maken? Toegevoegd door Koen Pierlet op 04.07.2013. Op het werkblad staat stapsgewijs en met foto's' beschreven hoe je een doosje kunt maken. Je haalt de verpakking van een product uit elkaar en tekent de vorm die je krijgt over op papier.
Zelf doosjes maken, dozen maken, beplakken en versieren.
Westalee Ruler Work on Domestic Machines. Zelf doosjes maken met de Dreamboxes pakketten. Nu zelf dozen maken, beplakken en versieren. Voorgesneden karton delen zelf in elkaar plakken, beplakken met stof en versieren met sierhoeken en knoppen. Sorteer op alfabet: A tot Z.
STOFfenDOOS Dozen op maat.
voor een verjaardag, communie, huwlijk, valentijn, moeder en vaderdag, overlijden, kerstgeschenk. Bespreek met mij uw wensen en idee├źn om er een persoonlijke en sierlijke doos van te maken. De prijs van een doos is afhankelijk van de grootte, hoogte en vormgeving.

Contacteer ons