doosje maken         

Meer resultaten voor doosje maken

Joost Langeveld Origami Pagina.
Etui van papier Flesjes van papier Hartvormige doosjes maken. Bonsai bak van papier Zakjes voor bloemen Zakjes van papier voor bloemen. Doosje in wortel vorm Vazen van papier Doosjes in boekvorm. Pennendoosje Aardbeien doosjes Koffer van papier. Speksnoep Doosje Doosje met roze hartje Cadeautasjes met roze strepen. Origami Doos Doosje Rond doosje.
lening
Extra De Het Menu nieuwsbrief boek Items. over van knutselen. de maand over knutselen.
lenen
Knutselen voor kinderen: Pakjes, doosjes en enveloppe vouwen.
Klik op een van de plaatjes voor het voorbeeld. Print en knip het doosje uit. Versier nu het doosje met verf en/of plaatjes. Vouw langs de stippellijn en lijm de flappen vast. Nu kun je er een kadootje in stoppen. Feestdoosje zelf maken.
coaching
Doos 1 Makkelijk Origami Voor Kinderen.
Origami die hierbij past. Cookie Beleid Gebruiksvoorwaarden. www.OrigamiVoorKinderen.nl 2018 Alle rechten voorbehouden. Javascript staat uit! Om gebruik te kunnen maken van onze website moet Javascript ingeschakeld zijn. Als je niet weet hoe dit moet in je browser, raden we aan even te Googlen.
Stap voor stap een origami doosje met deksel vouwen.
Daarom maakte ik thuis gekomen een doosje van papier om al die kleine spulletjes in te bewaren, al je vakantieherinneringen in een doosje. Een origami doosje met deksel vouwen. Je hebt nodig: een grote landkaart, lijm en schaar. Zo maak je het doosje: Knip 2 stukken uit de landkaart van 30x30cm en vouw de doosjes volgens dit voorbeeld. Maak je eigen doosjes met jouw vakantieherinneringen, waar je zo af en toe eens naar terug kan grijpen en dagdromen over de heerlijke tijd die je daar hebt gehad! Denise Beckand www.becolorand.nl. Bekijk ook eens. Van eierdopjes maak je een gave kandelaar. Tijd voor een ijsje. Wanneer jarig zijn nooit meer wordt, zoals het was. Zelf rokjes en jurkjes maken.
Een papieren doosje vouwen wikiHow.
De driehoekige flapjes bij de kop en de voet van het doosje moeten in de bodem worden gevouwen, met vouwen tegen de zijkanten aan zodat ze op hun plek blijven. Als je papier aan één kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Om een deksel voor je doosje te maken, creëer je een vierkant van papier dat een halve centimeter groter is dan het eerste doosje, en herhaal alle stappen.
DIY 22: Zelf cadeaudoosjes maken Nobody ELSe: Nobody ELSe.
Zeshoekig doosje hoog. Link naar template. Zeshoekig doosje laag. Link naar template. Link naar template. Wat vind je van mijn doosjes? Zou je dit zelf ook gaan maken? DIY 21: Paaseieren maken en schilderen. DIY 20: een miniatuur tuin maken.

Contacteer ons