een doosje maken         

Zoeken naar een doosje maken

Stap voor stap een origami doosje met deksel vouwen.
Daarom maakte ik thuis gekomen een doosje van papier om al die kleine spulletjes in te bewaren, al je vakantieherinneringen in een doosje. Een origami doosje met deksel vouwen. Je hebt nodig: een grote landkaart, lijm en schaar. Zo maak je het doosje: Knip 2 stukken uit de landkaart van 30x30cm en vouw de doosjes volgens dit voorbeeld. Maak je eigen doosjes met jouw vakantieherinneringen, waar je zo af en toe eens naar terug kan grijpen en dagdromen over de heerlijke tijd die je daar hebt gehad! Denise Beckand www.becolorand.nl. Bekijk ook eens. Zo vouw je een Valentijnsslinger met origami hartjes. Van eierdopjes maak je een gave kandelaar. Tijd voor een ijsje. Zelf rokjes en jurkjes maken.
https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/
Een papieren doosje vouwen wikiHow.
Als je papier aan één kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Om een deksel voor je doosje te maken, creëer je een vierkant van papier dat een halve centimeter groter is dan het eerste doosje, en herhaal alle stappen.
topledshop.nl
Knutselen voor kinderen: Pakjes, doosjes en enveloppe vouwen.
Klik op een van de plaatjes voor het voorbeeld. Print en knip het doosje uit. Versier nu het doosje met verf en/of plaatjes. Vouw langs de stippellijn en lijm de flappen vast. Nu kun je er een kadootje in stoppen. Feestdoosje zelf maken.
Hoe vouw je een doosje van papier? YouTube.
Hoe vouw je een doosje van papier? Unsubscribe from Aha? Subscribe Subscribed Unsubscribe 6. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count. Don't' like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jun 30, 2015. Standard YouTube License. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. DIY cadeaubox origamidoosje vouwen leuk cadeau-idee zelf verrassing maken Duration: 937.
Extra De Het Menu nieuwsbrief boek Items. over van knutselen. de maand over knutselen.
Gratis nieuwsbrief. Dieren knutselen met wc-rollen" Een gratis e-book en je krijgt het als je lid wordt van de nieuwsbrief! Schrijf me in. Boek van de Bestel maand. hobbyartikelen. Boek van de maand. Knutselen met. papier en karton. Vanaf 4 jaar.
Doos 1 Makkelijk Origami Voor Kinderen.
Klik hier om een bericht te schrijven. Origami die hierbij past. Cookie Beleid Gebruiksvoorwaarden. www.OrigamiVoorKinderen.nl 2017 Alle rechten voorbehouden. Javascript staat uit! Om gebruik te kunnen maken van onze website moet Javascript ingeschakeld zijn. Als je niet weet hoe dit moet in je browser, raden we aan even te Googlen.
25 beste ideeën over Doosje op Pinterest Papieren dozen, Knutselen en Uilen traktaties.
Op het deksel van een doosje montagekit spuiten en hierop van fimoklei gemaakte engelse drop drukken. Doosje vullen met echte engelse drop en je hebt een leuk cadeautje. fotoslinger in een doosje, eenvoudig en leuk je foto's' opbergen. Leuk om cadeau te geven of om als uitnodiging te maken.

Contacteer ons